USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Milloin tilaukseni lähetetään?

Tilauksesi käsittely suoritetaan 24 tunnin kuluessa. Pyrimme aina lähettämään jokaisen tilauksen arkipäivisin 24 tunnin sisällä. Varastollamme työskennellään maanantaista perjantaihin.

 

Missä tilaukseni on?

Lähetämme tilauksesi aina samana tai sitä seuraavana päivänä riippuen siitä, milloin teit tilauksesi. Meillä on ajoitettu nouto DB Schenkerin suorittamana päivittäin kello 15.00 varastoltamme. Heti DB Schenkerin skannattua paketin terminaalissa pääset seuraamaan tilaustasi sähköpostitse vastaanottamastasi tilausvahvistuksesta löytyvällä lähetystunnuksella.

 

Milloin tilaukseni on perillä?

Käytämme DB Schenkeriä ja arvioitu toimitusaika Ruotsin sisällä on 1–3 päivää siitä laskien, kun tilauksesi on lähtenyt varastoltamme. Ruotsin ulkopuolelle lähteviin tilauksiin käytämme UPS-palvelua. Huomioithan, että tilauksesi saapumisessa voi kestää pidempään kuin 1–3 päivää. Tämä johtuu siitä, että pakettia toimittava kuljetusyritys vaihtuu asuinmaan mukaan, mikä vie lisäaikaa. Ota aina mukaasi voimassa oleva henkilötodistus pakettia noutaessasi.

 

Miksi veloitatte 8 € palautuksen lähettämisestä?

Koska lähettäminen maksaa, minkä lisäksi huomioimme ympäristön näkökulman. Palautusmäärien on todettu olevan vähäisempiä, jos palauttaminen ei ole maksutonta.

 

Miten vaihdan tuotteen toiseen?

Täältä löydät ohjeet tuotteiden vaihtamiseen.

 

Miten tuotteeni pestään?

Suosittelemme pesemään vaatteemme nurinpäin 30 asteessa. Jos olet ostanut meiltä lippalakin, suosittelemme käsinpesua pehmeällä harjalla tai sienellä ja sen jälkeen kuivattamista huoneenlämmössä. Tästä linkistä löydät vinkkejä lippalakkiemme pesuun. https://sqrtncompany.com/pages/tvatta-din-keps-guide

 

Missä myymälänne sijaitsee?

Meillä ei ole myymälää, ainoastaan verkkokauppa Sqrtncompany.com ja jälleenmyyjät. Löydät jälleenmyyjämme tämän linkin kautta. https://sqrtncompany.com/pages/retailers

 

En löydä omaa kokoani.

Sivustolla näkyvät koot ovat saatavilla olevat koot. Valikoimamme aikuisten vaatteissa koot vaihtelevat kokojen XXS ja XXXL välillä; lasten vaatteissa koot vaihtelevat kokojen 50/56 ja 110/116 välillä. Olemme aina avoimia ehdotuksille kokovalikoimamme laajentamisen suhteen, mutta todennäköisimmin nämä ovat koot, joita on toistaiseksi saatavilla meiltä.

 

En löydä tiettyjä tuotteita verkkokaupastanne. Miten löydän etsimäni tuotteen?

Paras keino löytää tuote, jota ei ole saatavilla sivustolla Sqrtncompany.com, on ottaa yhteyttä meihin. Autamme mielellämme sinua löytämään tuotteen joltakin jälleenmyyjistämme.

 

Miten voin saada selville tuotteidenne mitat?

Tästä linkistä löydät koko-oppaamme https://sqrtncompany.com/pages/sizing

 

Voiko Sqrtn Company sponsoroida minua?

Emme harjoita sponsorointia. Teemme yhteistyötä ns. lähettiläiden kanssa. Halutessasi Sqrtn Companyn lähettilääksi suosittelemme ensiksi lähettämään sähköpostia osoitteeseemme info@sqrtncompany.com ja kertomaan itsestäsi ja siitä, mitä teet, sekä liittämään linkit sosiaalisen median tileillesi..

 

En ole saanut tilausvahvistusta.

Jos et tilauksen tehtyäsi ole saanut tilausvahvistusta, tarkista roskapostikansiosi siltä varalta, että vahvistus on ohjautunut sinne.

Jos tilausvahvistus ei löydy postilaatikostasi tai roskapostikansiostasi 60 minuutin kuluttua tilauksen tekemisestä, lähetä sähköpostia osoitteeseemme info@sqrtncompany.com ja autamme sinua.

Kiitos tilauksestasi.

Milloin voin noutaa tilaukseni paikan päältä Östersundista?

Varastomme on avoinna maanantaista torstaihin kello 08.00–16.00 ja perjantaisin kello 08.00–15.00 poikkeuksena juhlapyhät, kuten joulu, uudenvuoden aatto ja vastaavat juhlapäivät.

Mikäli aukioloajat muuttuvat, tiedotamme siitä sähköpostitse kaikille asiakkaille, joilla on noutotilauksia.