MEISTÄ

Sqrtn Company AB®


Sqrtn on lyhenne sanoista Swedish Quality Represent The North.

Sqrtn Company perustettiin vuonna 2013 Pohjois-Ruotsissa pienessä Östersundin sisämaakaupungissa, joka sijaitsee Jämtlandin läänissä. Tänä päivänä olemme edelleen pieni yritys kotipaikkanamme Östersund Jämtlandissa, joskin kasvamme vuodesta toiseen. Tavoitteenamme on kehittää korkealaatuisia tuotteita ihmisille, joille pohjoisen elämäntavat merkitsevät paljon.

Me olemme erittäin ylpeitä perimätiedostamme ja syntyperästämme. Pyrkimyksenämme on esitellä niitä koko maailmalle..

Yrityksenä me toimimme neljän keskeisen arvon pohjalta, joita pyrimme toteuttamaan toiminnassamme kaikilta osin.
1 - Palvelu
Tavoitteenamme on tarjota johdonmukaisesti korkeimman tasoista asiakaspalvelua.

2 - Laatu
Pyrimme toimittamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille asiakkaillemme.

3 - Ympäristön huomioiminen
Muotialan yrityksenä pyrimme toimimaan mahdollisimman ympäristöä säästävästi. Tällä hetkellä tavoitteenamme on valmistaa kaikki tuotteemme 100-prosenttisesti ympäristöystävällisistä materiaaleista vuoteen 2026 mennessä. Kannustamme asiakkaitamme ostamaan pitkäikäisiä tuotteita, sillä kestävien ja korkealaatuisten tuotteiden ostaminen voi pienentää hiilijalanjälkeä merkittävästi.

4 - Luotettavuus
Brändinä pyrimme säilyttämään uskollisuuden brändimme DNA:ta ja asiakkaitamme kohtaan. Teemme yhteistyötä ainoastaan sellaisten yhteistyökumppaneiden ja jälleenmyyjien kanssa, jotka noudattavat ydinarvojamme ja liiketoimintakonseptejamme.Tarkempaa tietoa löydät alta

Taloudellinen vastuu


Pidämme taloudellista vakautta kasvua tärkeämpänä ja vakuutamme asiakkaillemme tekevämme ahkerasti töitä pysyäksemme pitkään markkinoilla. Työntekijöidemme palkat ylittävät Ruotsin markkinoiden yleisen työehtosopimuksen ja kaikki freelance-konsulttimme saavat markkinoiden mukaiset tai sitä korkeammat korvaukset.

Olemme ylpeitä siitä, että yritys on rekisteröity Ruotsiin ja että maksamme kaikki veromme ja arvonlisäveromme kotimaahamme. Siten pystymme edistämään hyvinvointiyhteiskuntaamme. Teemme yhteistyötä pääasiassa eurooppalaisten tavarantoimittajien kanssa ja maksamme lisähintaa korkealaatuisista tuotteista varmistaaksemme, että tehtaiden työntekijöillä on hyvät, Euroopan unionin tiukkoja säädöksiä noudattavat työolosuhteet.

 

Ympäristövastuu
Muotialalla toimivana yrityksenä meillä on huomattava vastuu tulevista sukupolvistamme ja planeetastamme.

Työskentelimme vuosikausia löytääksemme vaatetuotantoomme ympäristön kannalta kestävän materiaalin. Olemme ylpeitä alkuvuoden 2019 uudistuksestamme alettuamme valmistaa 95 % kaikista vaatteistamme 100-prosenttisesta GOTS-sertifioidusta puuvillasta ja kierrätetystä polyesteristä. (Katso sertifikaatit alla.) Teemme edelleen töitä saadaksemme loput 5 % materiaalista ympäristön kannalta kestäväksi. Valmistamme kaikki vaatteemme Euroopassa (Portugalissa) ja vierailemme tehtaissa vuosittain varmistaaksemme ympäristön ja työntekijöiden olosuhteiden säilymisen ennallaan.

Tarvikevalikoimamme tuotteet valmistetaan Kiinassa tehtaassa, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä yli viiden vuoden ajan. Vierailemme säännöllisesti yhteistyökumppaneinamme toimivilla tehtailla varmistaaksemme tehtaiden työntekijöiden ja ympäristön olosuhteiden standardien täyttymisen.

Käytämme pakkausmateriaaleja, jotka ovat ympäristöystävällisiä, joko kierrätettyjä tai kierrätettäviä. Planeettamme säästämistä tukeaksemme pyrimme toimittamaan toimitukset mahdollisimman suurilta osin SEA-rahtina Kaukoidästä. Teemme myös yhteistyötä ruotsalaisten kuljetusyhtiöiden kanssa, jotka ovat kestävien kuljetusten kehittämisen kärkeä. Tavoitteenamme on pienentää hiilijalanjälkeämme kaikessa toiminnassamme, aina vaatteiden valmistuksesta niiden toimittamiseen asiakkaillemme.

Kansalaistunto
Yrityksenä panostamme paikallisiin yhteisöihin vaikuttamiseen ja niiden tukemiseen. Keinona tukea kansalaisyhteiskuntaa teemme yhteistyötä ainoastaan keskeiset arvomme jakavien tahojen kanssa. Näihin lukeutuvat paikalliset ja kansalliset urheiluseurat, koulut ja tapahtumat.

Haluamme olla yritys, josta sekä kansalaisyhteiskunta että asiakkaamme voivat olla ylpeitä.