NORRLAND - REVSUNDIN PANIMO - 22.11.08

NORRLAND - REVSUNDS BREWERY - 22.11.08

"The Great Revsund" uusi yhteistyö Sqrtn Companyn ja Revsunds Brewery & Distilleryn välillä, julkaistaan ​​tänään 11.7.2022 osoitteessa www.sqrtncompany.com , www.revsundsbrewery.se ja https://www.systembolaget.se/produkt/ol /revsunds-panimo-3849114/

Kaksi laatuun ja kestävään kehitykseen keskittyvää Jämtlandin yritystä käynnistää tänään yhteisen yhteistyön nostaakseen toisiaan esiin tuotteilla, joita kukin yritys voi parhaiten.

Sqrtn Company on valmistanut "Streetwear in Norrländska" vuodesta 2013 lähtien keskittyen kestävään kehitykseen ja laatuun. Revsunds Brewery & Distillery on valmistanut korkealaatuisia juomia vuodesta 2016 lähtien.

Mallistolla haluamme nostaa toisiamme ja paikallista käsityötaitoa ja yrittäjyyttä Jämtlannissa ja Norrlannissa. Arvostamme niitä, jotka uskaltavat sijoittaa paikallisesti ja maaseudulle Pohjois-Ruotsissa!

Revsunds Brewery & Distillery tekee suuren sijoituksen kotikaupunkiinsa Revsundiin, jonka uskomme voivan innostaa muitakin uskaltamaan investoida unelmaansa Norrlandin sisämaahan, sanoo Sqrtn Companyn markkinointipäällikkö Måns Hegevall.

Mallistossa leikitään kahden eri yrityksen brändeillä ja olemme kehittäneet ainutlaatuisen kuvion Revsundin, Bräcken, Jämtlandin ja Norrlandin symboleilla.

Kokoelmaan kuuluu 1 huppari, 3 T-paitaa, 1 lippalakki ja ainutlaatuinen Pilsner nimeltä "The Great Revsund", joka on nyt saatavilla Systembolagetissa.